Kocaeli´nde çamurlu yol kalmayacak

Sadece Büyükşehir Belediyesi ağustos sonuna kadar cadde ve sokaklara 132 bin asfalt döktü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait bulunan Solaklar Köyü yolu üzerindeki asfalt şantiyesi, yaz aylarında tam kapasite ile çalıştı. Kış bastırana kadar çalışmalarına aynı hızla devam edecek olan şantiye sayesinde, Kocaeli´ne önemli miktarda asfalt döküldü.

132 BİN TON ASFALT
Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe ve beldelerde yürütülen üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalarda asfalt ihtiyacı kimi bölgelerde müteahhit firmalar aracılığıyla sağlanırken, pek çok zamanda da devreye Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı bulunan asfalt şantiyesi giriyor. Şantiyeden Kocaeli´nin cadde ve sokaklarına dökülen asfalt miktarı, bu yaz aylarında 132 bin ton gibi rekor bir rakama yükseldi.

KIŞ GELMEDEN BİTECEK
Havalar soğuyana kadar devam edecek olan çalışmalar tamamlandığında il genelinde çok sayıda cadde ve sokak bozuk ve çamurlu yoldan kurtulmuş olacak.

Ağustos ayı sonuna kadar ilçelerin dışında asfalt çalışması yapılan beldelerin isimleri şöyle: Acısu, Maşukiye, Kullar, Uzunçiftlik, Dereköy, Ereğli, Ulaşlı, Yeniköy, Eşme, Yazlık, Uzuntarla, Suadiye, Hisareyn, Bahçecik, İhsaniye, Alikahya, Karşıyaka, Sarımeşe, Kuruçeşme.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!