Kocaeli Sessiz Spor Kulübü´nden Dr. Çöpoğlu´na nezaket ziyareti

Kocaeli Sessiz Spor Kulübü Başkanı Ömer Türk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu´nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Sessiz Spor Kulübü ikinci Başkanı Gülay Özgür ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.Kocaeli Sessiz Spor Kulübü Başkanı Ömer Türk tercüman aracılığıyla yaptığı açıklamasında Dr. Mustafa Çöpoğlu´nun Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle kendisine nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

BAŞKAN TÜRK´TEN TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi´nin engelli derneklerine yönelik ciddi çalışmalar yaptığına dikkat çeken Başkan Ömer Türk, engelli bir spor kulübü olarak kendilerinin de bu çalışmalardan yararlandıklarını söyledi. Türk, “Büyükşehir Belediyesi´nin spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımı gerçekten son derece önemli bir hizmet. Bir engelli spor kulübü olarak biz de bu yardımları alıyoruz. Spora verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ederiz” dedi.

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Çöpoğlu da Büyükşehir Belediyesi´nin spora, sporcuya ve engelli vatandaşlara büyük önem verdiğini söyledi. Dr Çöpoğlu, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayattan daha fazla yararlanmaları için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Alo Özürlüyüm Hattımızla engelli kardeşlerimizin sağlık ve diğer sorunlarına eğiliyoruz. KO-MEK kurslarımıza katılan engelli kursiyerlerimiz iş bularak ekmek sahibi oldular. Gülen Yüzler Engelliler Rehabilitasyon Merkezi´mizde çalışan kardeşlerimiz üretmenin mutluluğunu yaşıyor. Tüm spor kulüplerimize olduğu gibi engelli spor kulüplerine malzeme yardımı yapıyoruz. Hayata geçirilen her Büyükşehir projesinde engellilerin bu projelere uyumunu göz önünde bulunduruyoruz. Engelleri kaldırmak için tüm çabamızla çalışıyoruz” dedi.
Ziyaretin ardından, Kocaeli Sessiz Spor Kulübü Başkanı Ömer Türk, Dr. Çöpoğlu´na göreve başlaması nedeniyle üzerinde fil figürü olan bir saat armağan etti.