“Kocaeli kabuğunu kırmalı”

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası`nın mayıs ayı olağan meclis toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin kabuğunu kırması gerektiğini söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu, “Bu konuda herkese önemli görevler düşüyor” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN PAYLAŞMAK”
Belediye İşhanı`nda bulunan oda meclis salonunda yapılan toplantıya, KSMMMO Başkanı Ender Şenol başkanlık etti. Belediye meclis ve oda üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda söz alan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluklarının çok büyük olduğunu ifade etti. Karaosmanoğlu, “Önemli olan bu sorumlulukları siz sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte paylaşmak ve sorunları elimizi taşın altına koyarak çözmektir” ifadesini kullandı.

“PROJELER İÇİN BİR ARAYA GELELİM”
Sanayi kenti olması nedeniyle sorunların yılların birikimi olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, tüm sorunların çözümünü belediyeden beklemenin de yanlış olduğunun altını çizdi. Başkan Karaosmanoğlu, “Denizin temizlenmesi ve çevrenin düzenlenmesi yönünde çalışma ve projelerimiz var. Bu projeler için sık sık bir araya gelmeliyiz. Biz her türlü fikre açığız. Her insanın düşüncesi değerlidir” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK ATILIMLAR BAŞLATTIK”
Başkan Karaosmanoğlu ayrıca 44 belediye ile birlikte büyük atılımlar başlattıklarını, her belediyenin derdini kendi dertleri görerek çözme gayretinde olacaklarını dile getirdi. Karaosmanoğlu, “Kocaeli kabuğunu kırmalı. Bu konuda herkese büyük sorumluluklar düşüyor” ifadesini kullandı. Odaya bağlı ilçe sorumluları da toplantıda, bölgelerindeki sorunları Başkan Karaosmanoğlu`na aktarma imkanı buldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!