Kocaeli Fuarı Alişan ile şenlendi

Sanatçı konseri sırasında izdiham yaşandı

Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde önceki akşam Alişan rüzgarı esti. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren genç sanatçıyı yaklaşık 10 bin kişi izlerken, genç sanatçı ezilme tehlikesi geçirdi.
 
EZİLME TEHLİKESİ ATLATTI
Sevilen sanatçı Alişan, Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarında önceki akşam adeta müzik ziyafeti sundu. Fuar alanına saat 21.30da gelen sanatçı, Lunaparktan Güneş  Sahnesine geçerken, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sanatçı bu sırada ilgi yüzünden ezilme tehlikesi geçiren sanatçı konserine ancak 22.00de başlayabildi. Ünlü sanatçı Güneş Sahnesinde ki konserine hayranlarının sevgi gösterileri arasında çıktı. Sahnede binlerce hayranını selamlayan ünlü sanatçı Kocaeline ilk defa konser vermek için geldiğini belirterek, "İzmite gelirken telaş içindeydim. Çünkü havanın bozuk olması ve hafta içi olması nedeniyle sahne alanının boş olacağını düşünüyordum. Ama mutluyum" dedi.  


 
VEFA ÖRNEĞİ
Ünlü sanatçı konser sırasında kendisini üne kavuşturan ve bir süre önce yaşamını yitiren Organizatör Hilmi Topaloğlu anısına "Vay Başıma Gelenler" şarkısını söyledi. Genç sanatçının vefa örneği, hayranları tarafından uzun süre alkışlandı. Ünlü sanatçı söylediği hareketli şarkıları ve sahnedeki davul şovuyla binlerce hayranına unutamayacakları bir gece geçirtti. Konser sonrası hayranlarına yeni albümündeki "Yalan Oldu" şarkısına klip yapacağı müjdesini veren Alişan, çekimlerin yakında başlayacağını söyledi.


 
ZİYARETÇİ SAYISI REKORA ULAŞTI
Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarında hayranlarına unutamayacakları gece geçirten ünlü sanatçı Alişana, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanolu adına Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice bir plaket verdi.Öte yandan önceki gün, gün boyu Kocaeli Fuarını biletli olarak 22 bin kişi ziyaret etti. Bu rakamın bu güne kadar fuarı ziyaret eden insan sayısının rekoru olduğu belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!