Kocaeli EML sahasında futbol dersi

Büyükşehir Belediyesi ücretsiz Yaz Spor Okulları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından yaz tatiline çıkan çocukları, hem eğlendirmek, hem de spora özendirmek amacıyla başlatılan  ücretsiz yaz spor okulları tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi Futbol Sahası´nda, bölgede bulunan çocuklar futbol eğitimi alıyor.

VELİLER YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen ‘Haydi Çocuklar Spora´ adlı etkinlik, İzmit Merkezde bulunan EML sahasında büyük ilgi görüyor. Yaşları 7-14  arasında değişen çocuklar, çarşamba ve cuma günleri 9:00-11:00 ve 18:00-19:00 saatleri arasında temel futbol dersleri eğitimi alıyorlar. Uzman antrenörler Birgül Satılmış ve  Hakan Kedikli tarafından verilen dersleri, sahanın şehir içinde olması nedeniyle ailelerde yakından takip ediyor.

50 ÖĞRENCİYE FUTBOL DERSİ
EML sahasında futbol dersi almaya devam eden 50 öğrenci, Temmuz ayı sonuna ders programını tamamlayacak ve Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan sertifika ile ödüllendirilecek. Ardından Ağustos ayı programına başlanacak. Yeni programa kayıt olmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası ve Buz Pateni Tesisleri´nde form doldurarak kayıt olabilirler.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!