Kocaeli doğalgazla ısınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu

Bekirpaşa`nın Yeşilova Mahallesi`nde İZGAZ`ın çalışmalarını denetleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İZGAZ`ın yaptığı büyük yatırımın neticesinde Kocaeli`de doğalgazsız ev kalmayacağını söyledi.

“DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Bekirpaşa`nın Yeşilova Mahallesi`nde yapılan polietilen hattı çalışmasını denetledi. İZGAZ`ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve gelinen noktadan memnun olduklarının altını çizen Karaosmanoğlu, Kocaeli genelinde devam eden doğalgaz dağıtım ve iletim hattı çalışmalarının kısa zamanda büyük mesafe katetildiğini ve birkaç sene içerisinde Kocaeli`nde doğalgaz kullanmayan ev kalmayacağına inandığını belirtti.

“BEKİRPAŞA`YA ÖNEM VERİYORUZ”
İZGAZ yönetimi ve ekiplerinin vatandaşların doğalgaz konforuna kavuşabilmesi için özverili ve fedakarca, gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Karaosmanoğlu, ekiplerin özellikle Bekirpaşa`da hızlı bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Bekirpaşa`ya önem verdiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, “İSU ve İZGAZ bölgede aynı zamanlarda çalışma yapıyorlar. Vatandaşlarımız biraz daha sabretsinler. Yakın zamanda ne su ne de doğalgazla ilgili çalışmaların oluşurduğu sıkıntılar ortadan kalkacak. İSU da İZGAZ da bölgedeki çalışmalarında sona yaklaştı” açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN BİLGİ VERDİ
İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, denetimleri sırasında Başkan Karaosmanoğlu`na çalışmalarda gelinen nokta hakkında bilgi verdi. Bekirpaşa`da sona yaklaştıklarının altını çizen Erdoğan, Erenler, Yenişehir ve Mehmet Ali Paşa Mahalleleri`nde çalışmaların bittiğini, ekiplerin şu anda eksikleri tamamladığını, Tavşantepe Mahallesi`nde ise servis kutusu takma çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!