Kocaeli Büyükşehir, Çanakkale Belediye dostluğu

Çanakkale Belediye ile 2 hazırlık maçı yapan Büyükşehirli voleybolcular, maçların birini kazandı, birini kaybetti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile Çanakkale Belediyesi takımları hafta sonu İzmit´te iki hazırlık maçı yaptı. İlk maçta Büyükşehir Kağıtspor, ikinci maçta ise Çanakkale galip gelirken, gerçek anlamda kazanan dostluk oldu.

İLK MAÇI SON SETTE KAZANDIK
İlimizi bu yıl Deplasmanlı Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi´nde temsil etmeye hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor, 20 Ekim´de başlayacak olan lig öncesi ciddi hazırlık maçları yapmaya başladı. 2. Lig B grubunda mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor, Hasan Gemici Spor Salonu´nda 2. Lig A grubu temsilcilerinden Çanakkale Belediyespor´u konuk etti. Cumartesi günü oynanan maç büyük çekişmeye sahne olurken, ilk seti 25-22 kazanan Büyükşehirli Sultanlar, ikinci seti 23-25 ve üçüncü seti de 28-30 kaybederek 2-1 yenik duruma düştü. Dördüncü sette kendini toplayan bayanlar bu seti 25-15 kazanarak maçı uzatma setine götürdü. Büyük çekişmeye sahne olan 5. seti 16-14 kazanan Büyükşehir Kağıtspor, ilk günkü maçı 3-2 kazanmasını bildi. 

İKİNCİ MAÇ 3-1 ÇANAKKALE´NİN
Takımlar ikinci günde ilk maçta fazla forma şansı bulamayan oyuncularına yer verdi. Çekişmeli geçen ilk seti 24-26 kazanan konuk ekip, ikinci seti de 25-14 kazanarak skoru 2-0 lehine yazdırdı. Üçüncü sette toparlanan Büyükşehirli bayanlar bu seti 25-12 gibi farklı bir skorla kazansa da, dördüncü sette 25-19 yenilerek maçı 3-1 kaybetti. Böylelikle dostça başlayan Büyükşehir Kağıtspor ile Çanakkale Belediyespor maçları dostlukla bitmiş oldu. Temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, 2. Lig´deki ilk maçını 20 Ekim Cumartesi günü saat 13:30´da Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi´ne karşı oynayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!