“Kocaeli adım adım örnek kent oluyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Bağdat Caddesi esnafına çalışmaları anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bekirpaşa Bağdat Caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Muhtar ve mahalle sakinlerinin de katıldığı toplantıda sorunlar konuşulurken, yapılan çalışmaları anlatan Karaosmanoğlu, örnek kent olma yolunda büyük mesafe aldıklarını söyledi.

KATILIM YÜKSEKTİ
Kadıkay Mahalle Muhtarlığı binasının bahçesinde gerçekleşen sabah kahvaltısına ilgi oldukça fazlaydı. Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Kadıköy Mahalle Muhtarı Mahmut Yazıcı´nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Başkanı Karaosmanoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Altunay, meclis üyeleri, esnaflar ve mahalle sakinleri katıldı.

DESTEK İSTEDİ
Mahallenin sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bekirpaşa´da sorunların her geçen gün azaldığını ifade etti. Kocaeli´yi örnek kent yapma yolunda büyük mesafe alındığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Dert bir değilki hemen bitirelim. Her taraf dağ gibi büyümüş sorunlarla dolmuş. Ama sizin desteğiniz ve sabrınızla bu sorunları aşacağız. Bugün burada sizlerle olan diyalogumuz hizmette kaldığımız sürece aynı samimiyet içerisinde devam edecektir. Bekirpaşa´da sık sık toplantı yaparak her mahallenin sorunlarını daha yakından tanıyacak ve birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

CUMARTESİ PAZARI TAŞINACAK
Kocaeli´nin İnönü Caddesi´nden ibaret olmadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Bu çalışmaları Kocaeli´nin her köşesinde yapıyoruz” açıklamasında bulundu. Konuşmasında Cumartesi Pazarı´nın son kez Bağdat Caddesi´nde kurulduğunu bir sonraki haftadan itibaren Yenişehir Mahallesi´nde hizmet vereceğini belirten Karaosmanoğlu, sıkıntıların çözümünü büyük oranda sağladıklarını ifade etti. Pazarcılar Odtası Başkanı Ahmet Serim, Doğu Kışla arazisinde Pazar yerini kurmayı düşündüklerini söyledi. Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ise, Doğu Kışla´da 50 dönüm arazinin belediyeye devredildiğini, o araziye de park yapılacağını, diğer arazinin askeri bölge olduğunu söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!