KO-MEK´ten girişimcilik semineri

İzmit´teki seminerde kursiyerlere iş kurmanın püf noktaları anlatıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve İŞ-KUR iş birliği ile KİGEP kapsamında düzenlenen “Girişimcilik” semineri, Büyükşehir Belediyesi Mehmet Ali Paşa Sağlık ve Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi. Daha önce Gebze, Körfez ve Gölcük`te de yapılan seminerde, iş kurmanın püf noktaları, nitelikli ve meslek sahibi insanlar yetiştirmek ve bu insanları istihdama yönlendirmek konuları anlatıldı.

“BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
KO-MEK kursiyerlerinin büyük ilgi gösterdiği seminerin açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım yaptı. Girişimcilik seminerinin Kocaeli İstihdamı Geliştirme Projesi kapsamında, KO-MEK kursiyerleri için düzenlendiğini ifade eden Yıldırım, “KO-MEK`e ve öğrencilerimize büyük önem veriyoruz. Onların her açıdan bilgi ve tecrübeyle donatılmaları için elimizden gelen her çalışmayı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI”
Seminerde ilk sunumu gerçekleştiren KİGEP Genel Koordinatörü Hidayettin Şimşek, bu projenin önümüzdeki dönemde girişimci insanların çalışma ve istihdamına büyük katkı sağlayacağını kaydetti. KİGEP Genel Sekreteri Kenan Keleş ise sinevizyon yardımı ile iş kurma teknikleri, girişimcilerin dikkat etmeleri gereken konular, bir işi kurulurken yapılması gerekenler konusunda bilgi verdi.


İŞKUR İl Müdürü Ahmet Canımova`nın da katıldığı seminerin son bölümünde, dinleyiciler konuşmacılara sorularını iletme imkânı buldu. Ardından da girişimcilikle ilgili görüş ve düşüncelerini anket formuna aktardı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!