KO-MEK´te bilgisayar öğrenme..

Kandıra`daki KO-MEK bilgisayar kursuna genç yaşlı çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösteriyor

KO-MEK´te bilgisayar öğrenme keyfi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin ücretsiz verdiği meslek ve sanat eğitimi kurslarına  (KO-MEK) olan ilgi her geçen gün artıyor. Kandıra kurs merkezinde açılan bilgisayar kursu da genç, yaşlı birçok vatandaşın adeta akınına uğruyor.

KANDIRALILAR  KO- MEK´TE
Ekim ayında başlayan eğitime Kandıralılar büyük ilgi gösterirken, KO-MEK her yaş grubundan insanın tercih ettiği  öğrenim kurumu oldu. Açılan bilgisayar branşında oluşturulan 5 ayrı gruptaki 100  öğrenciye usta öğretici Esra Mete, İngilizce branşındaki 133 öğrenciye Gökhan Ok, mefruşat branşındaki 34 öğrenciye de Meral Keleş tarafından dersler veriliyor. Önümüzdeki günlerde yeni branşların açılacağı merkezde başvurular devam ediyor.

NEZİHE HANIMIN AZMİ
KO-MEK´e temel eğitimini tamamlamış herkes müracaat edebiliyor. Kurs merkezlerinde her yaş grubundan insan eğitim alırken, bunun en güzel örneği Kandıra´daki kurs merkezinde yaşanıyor. Bilgisayar öğrenmeye gelen Nezihe Cıvanoğlu, 57 yaşında olmasına rağmen azmiyle gençlere örnek oluyor. Ziraat  bankasından emekli olan Cıvanoğlu derslere komşusu 47 yaşındaki ev hanımı Müyesser Kantar´la birlikte katılıyor.

USTA ÖĞRETİCİ´NİN MUTLULUĞU
Dersler, hafta içi ve hafta sonu gruplarında usta öğretici Esra Mete tarafından veriliyor. Mete, öğrencilerinin derslere olan ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Öğrenme konusunda ciddi gayretleri var. Bu da biz öğreticilere olumlu yansıyor. Bilgisayar kullanımında her geçen gün daha iyi olacaklar” şeklinde konuştu.

Resim Altı Yazısı: Kandıra´da genç yaşlı herkes meslek ve sanat eğitiminde KO-MEK´ i tercih ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!