KO-MEK´e başvurular başladı

Hedef 20 bin kursiyer

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde geçen yıl hayata geçirdiği KO-MEK`e 2005-2006 kurs kayıtlarına başlandı. 1 Eylül`de start alacak olan ve toplam 20 ayrı kurs merkezinde faaliyet gösterecek olan kurslar sayesinde en az 20 bin kursiyere hizmet verilmesi hedefleniyor.

HER DALDA EĞİTİM
Meslek edindirme amacıyla sanatsal-kültürel ve halk eğitimi statüsünde sürdürülen kurslar büyük ilgi görüyor. Kurslarda kategorisine göre dikiş makinesi operatörlüğünden stepe, dış görünüm ve zarafet kurslarından, enstrüman kurslarına kadar çeşitli branşlarda eğitim verilecek. Geçen yıl 26 branşta eğitim verilirken, bu yıl 89 branşta eğitim verileceği belirtildi.

ÖĞRETİCİLERE DUYURU
Öte yandan  kurslarda öğretici olarak görev almak isteyenler için başvurular da başladı. 9 Eylül günü sona erecek olan başvurular için ön kayıt kocaeli.bel.tr adresinin KO-MEK linki üzerinden yapılacak. Öğreticiler, buradan alacakları çıktı ile birlikte doğrudan Fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi`ne gelerek Eğitim Şube Müdürü ile görüşebilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 EYLÜL
30 Eylül günü sona erecek başvuruların ardından KO-MEK kursları 89 yeni branşı ile birlikte yaklaşık 9 aylık bir eğitim dönemine başlayacak. Kurslardaki eğitim 30 Haziran günü yapılacak sertifika töreniyle sona erecek. Bu yıl 20 bin kursiyere ulaşılması hedefleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!