KO-MEK turnuvasında finale adım adım

Düzenlenen spor turnuvası, heyecanlı ve çekişmeli geçiyor

KO-MEK kursiyerlerinin kaynaşması için 2006-2007 eğitim döneminde ikinci kez düzenlenen spor turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Futbol, masa tenisi, satranç, bowling, sağlıklı spor yürüyüşü alanlarında düzenlenen turnuvalarda, futbol karşılaşmaları oldukça heyecanlı hale geldi. Büyük çekişmelere sahne olan karşılaşmalarda finale adım adım yaklaşılıyor.

HEYECAN DORUKTA
Turnuvanın en ilgi çeken futbol turnuvası, sadece kursiyerleri değil, yakınlarının da ilgisini çekiyor. Futbol turnuvasında yarı finalin ilk dört takımı büyük bir mücadelelerden sonra belli oldu. Yarı finale kalmayı başaran Çayırova KO-MEK, Derince KO-MEK, Mehmetalipaşa KO-MEK ve Merkez KOMEK takımları, final için birbirleri ile mücadele edecekler.

BAYANLARIN İLGİSİ 
Son günlerde tribünlerde şiddete sahne olan futbol karşılaşmaları nedeniyle maçlardan iyice uzaklaşan bayanlar, KO-MEK turnuvasına büyük ilgi gösteriyor. Evde maç izlemedikleri halde turnuvaya ilgi gösteren bayan seyirciler, tribünlerde renkli görüntülere sahne oluyor. Turnuvadan sonra futbola daha sıcak baktıklarını ifade eden bayan seyirciler, sporun dostluk ve saygı ölçüleri içinde kalması gerektiğini savundu. KO-MEK´ in düzenlediği spor turnuvasının kursiyerler adına güzel bir etkinlik olduğunu belirten seyirciler turnuvanın yeni eğitim döneminde de devam etmesini istediklerini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!