KO-MEK spor turnuvasında heyecan dorukta

KO-MEK spor turnuvası futbol karşılaşmasında final oynayacak takımlar belli oldu

KO-MEK turnuvası futbol karşılaşmalarında finalin adı belli oldu.  25 takımdan 250 sporcunun katıldığı futbol karşılaşmalarında büyük mücadeleden sonra KO-MEK Merkez ve Derince takımları finale adını yazdırdı.

FİNAL ÖZAY ÇİM HALIDA
Final karşılaşması 16 Haziran Cumartesi günü saat 12:00 de Özay Çimhalı Tesisleri´nde oynanacak. KO-MEK futbol turnuvası final heyecanından önce KO-MEK Mehmet Ali Paşa ile KO-MEK Çayırova takımları üçüncü olmak için mücadele edecek.

KUPA TÖRENİ
Final karşılaşmasının ardından kupa töreni düzenlenecek. Tüm Kocaeli halkının davetli olduğu spor turnuvasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´da katılacak. Çeşitli etkinliklerle şölen havasına dönüşecek final karşılaşmasına katılımın yoğun olması bekleniyor.

MÜCADELEYE DEVAM
KO-MEK 2006-2007 eğitim dönemi içinde ikincisini düzenlediği spor turnuvasına futbol müsabakalarının ardından bowling, masa tenisi, satranç ve sağlıklı spor alanlarındaki müsabakalarla devam edilecek. Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleşecek müsabakalarda; 17 Haziran Pazar günü saat 10:30 da masa tenisi, saat 17:00´ de ise satranç karşılaşmaları oynanacak. 18 Haziran Pazartesi günü 09:30´ da Otel Altınnal´ın arkasında yer alan Cosmic Bowling salonunda bowling karşılaşmaları yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!