KO-MEK sergisinde yıldızlar geçidi

23 Nisan özel sergisini usta sanatçı Cihan Ünal ve Berna Laçin de gezdi


KO-MEK´in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle SDKM´de düzenlediği “Çocuk Masal Kahramanları” adlı özel sergisi yıldızlar geçidine sahne oldu. Dönmedolap adlı tiyatro oyununu SDKM´de sahneleyen ünlü oyuncular Berna Laçin ve Cihan Ünal da muhteşem sergiyi gezenler arasında yer aldı. Oyunun ardından SDKM fuayesindeki sergiyi gezen Berna Laçin ve Cihan Ünal, çizgi film kahramanlarını çok beğendi.

3 BİN KİŞİ GEZDİ
KO-MEK 23 Nisan özel sergisini açık kaldığı süre içersinde yaklaşık 3 bin kişi gezdi. Sergiyi ünlü oyuncular Berna Laçin ve Cihan Ünal da gezdi. Tiyatro İstanbul´ un sergilediği Dönmedolap oyunu için ilimize gelen oyuncular KO-MEK sergisine hayran kaldı. Oyun sonrası sergiyi gezme fırsatı bulan oyuncular yapılan çalışmaları yakından inceledi.

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZI ÇOK SEVDİ
Güzel oyuncu Berna Laçin özellikle kırmızı başlıklı kız kuklasını çok beğendi. Laçin bu arada sergide yer alan çocuk kıyafetleri, oda takımları ve çeşitli tekniklerle yapılan çocuk yatak örtülerini inceledi.

CİHAN ÜNAL´DAN KUTLAMA
Usta sanatçı Cihan Ünal ise serginin çocuklar için son derece iyi düşünülmüş bir çalışma olduğunu söyledi. Sergiyi gezerken çocuklar gibi mutlu olduğunu söyleyen Ünal, “Çocukların kendilerine özgü harika bir dünyaları var. Onların dünyasında her şey çok güzel ve doğal. Bu sergiyi gezmek de beni son derece mutlu etti. Sergiyi hazırlayanları tebrik ediyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!