KO-MEK, Halk Eğitim iş birliği

İki kurumun yöneticileri yemekli toplantıda bir kez daha bir araya geldi

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları`nın yöneticileri, ilimizin Halk Eğitim Merkez Müdürleri ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantılarına devam ediyor. KO-MEK yöneticileri ve Halk Eğitim Müdürleri`nin Antikkapı Restaurant`ta gerçekleştirdikleri yemekli toplantıda, kurslarda verilen eğitim ve geri dönüşümü ele alındı.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi`ni Eğitim Kültür Daire Başkanı Mehmet Sait Karaçorlu, Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ve KO-MEK yöneticileri temsil ederken, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Karabayır, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Derince Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Karamürsel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Aydın, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Merdanoğlu, Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Vezir Ekinci, Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ekrem Öztepe de toplantıdaki yerlerini aldı.

KAYNAKLAR VERİMLİ KULLANILMALI

Toplantının açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanı Mehmet Sait Karaçorlu, bundan böyle toplantıların her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirileceğini söyledi. Eğitim ile ilgili yapılacak çalışmaların önemli olduğunu belirten Karaçorlu, “Büyükşehir Belediyesi bu sıkıntıları yakından bildiği için eğitime çok önemli bir kaynak ayırmıştır. Fakat bu kaynakların verimli bir şekilde kullanılması önemlidir. Biz KO-MEK projesi ile Kocaeli`nde çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. İnanıyorum ki, bu çalışmalar, Halk Eğitim Merkezleri`nin yaptığı çalışmalar ile birlikte eğitim sorununun çözümünde çok önemli bir basamak olacaktır” dedi. Toplantının daha sonraki kısmında, yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!