KO-MEK Gündoğdu´da

Yeni açılan kurs merkezinde 8 ayrı branşta 400 kursiyer eğitim görüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) yeni kurs merkezini Gündoğdu´da açtı. 8 ayrı branşta 400 kursiyerin eğitim aldığı kurs merkezinde 9 usta öğretici görev yapıyor.

GÜNDOĞDU DA EĞİTİM BAŞLADI

Gündoğdu Bayındırlık 440 D İş Merkezi No:47 adresinde açılan kurs merkezine halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirten kurs merkezi yöneticisi Selva Kılıç şu ana kadar 750 başvuru aldıklarını söyledi. Kurs merkezi yöneticisi 5 ayrı sınıfta Bilgisayar, Aurobik, Mefruşat, İngilizce, Giyim, Muhasebe Yardımcılığı, Stilistlik ve Takı Tasarımı branşlarında 400 kursiyere eğitim verdiklerini kaydetti. Kişinin yapacağı en güzel yatırım kendisine yapacağı yatırımın olduğunu belirten Kılıç, tüm branşlar için başvuruların devam ettiğini söyledi.

HALKIN TERCİHİ BİLGİSAYAR

Gündoğdu kurs merkezinde halkın en çok bilgisayar branşında eğitim almak için başvuruda bulunduklarını belirten Kılıç, şu an merkezde  7 ayrı grupta toplam 100 kursiyere bilgisayar eğitimi verdiklerini söyledi. Kurs merkezinde bilgisayar eğitimi  Nihat Efe, Aydan Yılmaz ve Mehmet Özgül usta öğreticileri tarafından veriliyor.160 saat süren eğitimde kursiyerlere, Windows XP, Microsoft Word,  Microsoft Excel,  Microsoft PowerPoint, Internet Explorer konuları tüm donanımların hazır olduğu sınıflarda öğretiliyor. Usta Öğretici Nihat Efe, kursiyerlerin büyük bir bölümünün ev hanımlarından oluştuğunu kaydetti. Hayatın her alanına yayılan bilgisayarı öğrenmede bayanların bu denli  istekli olmalarına sevindiğini belirten Efe,  kursiyerlerin bilgisayarı öğrenmede çok azimli ve istekli olduklarını belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!