KO-MEK Genel Sergisi yarın açılıyor

Yıl boyunca yapılan ürünler Kocaelililerin beğenisine sunulacak

Eğitim faaliyetinin üçüncü yılında olan KO-MEK, 2006-2007 eğitim dönemini yarın açacağı Genel Sergi ile tamamlayacak. Bir yıl boyunca tüm kurs merkezlerinin ortaya çıkardığı eserler Büyükşehir Belediyesi Uluslar arası Fuar Merkezi´nde açılacak sergide Kocaelililerin beğenisine sunulacak. Saat 15.00´de açılışı yapılacak olan sergi üç gün boyunca gezilebilecek.

GENEL SERGİYE DAVET
Öte yandan bir yıllık emeğin gözler önüne serileceği KO-MEK Genel Sergisi ile ilgili olarak bugün bir basın toplantısı düzenlendi.
Sekapark Otel´de gerçekleşen basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu ev sahipliği yaptı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Dr. Yusuf Genç, KO-MEK  Genel Koordinatörü Ekrem Özkaya ve KO-MEK Genel Koordinatör Yardımcısı M. Nushet Çetinbaş da katıldı.

KARAÇORLU BİLGİ VERDİ
Basın toplantısında genel sergi ile ilgili bilgi veren Karaçorlu, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayat geçirilen KO-MEK´in bugün ulaştığı noktanın memnuniyet verici olduğunu söyledi.

EĞİTİME BÜYÜK KATKI
2006-2007 eğitim döneminde 31 kurs merkezinde eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Karaçorlu, “Bu dönem içersinde 45 bin 575 başvuru aldık ve 25 bin 361 kişiye meslek ve sanat eğitimi imkanı sunduk. Bu eğitime verilen önemli bir katkıdır” dedi

HALKA AÇIK DAVET
Karaçorlu, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini Büyükşehir Belediyesi Uluslar Arası Fuar Merkezi´nde düzenlenecek olan genel sergi ile Kocaeli halkının beğenisine sunacaklarını kaydetti. Karaçorlu, sergiye tüm Kocaeli halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!