“KO-MEK aranan insan yetiştiriyor”

Dilovası Sergi açılışına katılan Başkan Karaosmanoğlu

KO-MEK  Dilovası Kurs Merkezi´nin yıl sonu yerel sergi açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sıradan insan olma döneminin geride kaldığını söyledi. Karaosmanoğlu, “Artık aranan insan dönemini yaşıyoruz. İşinin ehli insan, aranan insandır. KO-MEK de aranan insan yetiştiriyor” dedi.

İLGİ GÖRÜYOR
KO-MEK kurslarının yıl sonu sergi açılış kervanına Dilovası da katıldı.  Serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu idareciler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

MESLEK ÖĞRENMEK GEREKLİ
Açılışta konuşan Başkan Karaosmanoğlu, sıradan insan devrinin geçtiğini söyledi. İş sahibi olmak için aranan insan kimliğine sahip olunması gerektiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu nedenle gençlerimizin meslek öğrenmeleri ve bu konuda kendilerini iyi bir şekilde geliştirmeleri gerekiyor. Böyle olursanız ihtiyacı olan işyerleri sizi arar ve bulur. Mesela Türkiye´de Su Altı Kaynakçılığı yapan insan yok. Ama tersanelere bu niteliklere sahip adam lazım oluyor. Yunanistan´dan dolar bazında çalıştırılmak üzere adam getiriyorlar. Ben arkadaşlarıma talimat verdim. Önümüzdeki yıl bu alanda da kurslar açacağız. Paramız yabancıya gitmeyecek, benim gencim iş sahibi olacak, bu parayı alacak” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK kurslarının aranan insan yetiştirme konusunda başarılı bir etikete sahip olduğunu da ifade etti.


Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman da, Başkan Karaosmanoğlu´na böyle bir hizmeti gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

KINA GECESİNİ İZLEDİ
Konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirdi. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini beğenen Başkan Karaosmanoğlu kursiyerler tarafından hazırlanan kına gecesi gösterisini de büyük bir ilgi ile izledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!