KO-MEK Ailesi iftar yaptı

KO-MEK yönetici ve çalışanları iftar yemeğinde kurslara olan yoğun ilgiyi konuştu

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları´nın yönetici ve çalışanları önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye iş hanı 2. katında bulunan Seymenbaşı Lokantası´nda gerçekleştirilen iftara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, İzmit Halk Eğitim Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Karamürsel Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Merderoğlu, Körfez Halk Eğitim Müdürü Vezir Ekinci, Kandıra Halk Eğitim Müdürü Ekrem Öztepe, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları, kurs yöneticileri ve çalışanlar katıldı.

KURSLARA İLGİ SEVİNDİRDİ
Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar yemeğine, vatandaşların kurslara gösterdiği yoğun ilgi damgasını vurdu. Üst düzey yöneticisinden, çalışanlarına kadar tüm KO-MEK ailesi merkezlerin gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

HEDEFLER BÜYÜDÜ
İftarın ardından bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, yoğun ilgi nedeniyle bu yıl 30 ayrı merkezde 73 branşta ve 30 bin kursiyere eğitim vermeyi hedeflediklerini söyledi. Ustaoğlu, “Amacımız, vatandaşlarımızın iş sahibi olmalarında onlara katkı vermek, üretmenin keyfini birlikte yaşamaktır. Aldığımız yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

USTAOĞLU´NDAN EMEĞE SAYGI
Ustaoğlu ayrıca, tüm KO-MEK çalışanlarına da teşekkür ederek, “Sizlerin büyük emekleri sayesinde bugün kurs merkezlerimiz dolup taşıyor. Vatandaşlarımıza eğitim vererek onların hayata daha sıkı bağlanmalarını sağlıyorsunuz. Emeğinizin anlamı çok büyük” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!