Kirazlıyalı´ya muhteşem sahil

Beldenin en gözde alanı baştan sona yenilenecek. Kocaeli`nin şirin sahil beldelerinden biri olan Kirazlıyalı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sayesinde yaz aylarında artık cazibe merkezi haline gelecek. Beldenin tek sahilinde önümüzdeki aylardan itibaren kapsamlı bir proje hayata geçirilecek.

Beldenin en gözde alanı baştan sona yenilenecek.



Kocaeli´nin şirin sahil beldelerinden biri olan Kirazlıyalı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sayesinde yaz aylarında artık cazibe merkezi haline gelecek. Beldenin tek sahilinde önümüzdeki aylardan itibaren kapsamlı bir proje hayata geçirilecek. 

DENİZLE KUCAKLAŞTIRACAK
Kirazlıyalılıları adeta denizle kucaklaştıracak olan yeni sahil projesi için Büyükşehir Belediyesi´nde ihaleye çıkıldı. Encümen salonunda yapılan ihaleye toplam 5 firma katılırken, Sedat-Özaltın İnşaat 1 milyon 450 bin YTL ile en düşük teklifi veren firma oldu. En yüksek teklif ise 2 milyon 412 bin YTL ile Can Nakliyat´tan geldi. Projeyi gerçekleştirecek olan firma, yapılacak detaylı ve teknik incelemenin ardından belirlenecek.



NELER YAPILACAK?

15 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirilecek sahil projesi kapsamında, denize sıfır yürüyüş bantları, cafe, büfe, çocuk oyun grupları, piknik alanları, meydan, kamelyalar ve otopark yapılacak.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 200 gün (yaklaşık 6.5 ay) içinde tamamlanacak.



FİRMALAR   TEKLİFLERİ

Sedat-Özaltın İnşaat 1 milyon 450 bin YTL
Akova Sanayi  1 milyon 648 bin YTL
İstanbul Ağaç  1 milyon 865 bin YTL
Trans-Of İnşaat  2 milyon 395 bin YTL
Can Nakliyat  2 milyon 412 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!