Kimsesizlerin bayram sevinci

Büyükşehir ekibi, Barınma Evi`nde kimsesizleri ziyaret edip bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Barınma Evi, diyaliz merkezi ve hasta nakil hizmeti verilen birimler bayramın ilk gününde unutulmadı. Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin Barınma Evi´ni ziyaret edip, çikolata dağıtması, burada kalan kimsesizleri sevindirdi.

ÇOK MUTLU OLDULAR
Ramazan Bayramı nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Belde AŞ Genel Müdürü Kemal Yazıcı, sosyal birimleri gezerek, hem çalışanlar, hem de hasta ve kimsesizlerle bayramlaştılar. Diyaliz merkezi, Barınma Evi, itfaiye komuta merkezi ve hasta nakil merkezlerini ziyaret sırasında, duygusal anlar yaşandı. Özellikle Barınma Evi´nde kalanlar, hatırlanmanın sevincini yaşadı.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, insanları kucaklayıp, yardımlarına koştuklarını söyledi. Barınma Evi´nde kimsesizleri ziyareti sırasında burada kalanlara moral vermeye çalışan Çöpoğlu, “Bayramda da yanınızda olmak istedik. Birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi olan bayramlarda hiçbir vatandaşımızın yalnız kalmasını istemeyiz. Bu nedenle de ihtiyaç sahibi hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmıyoruz” diye konuştu. Barınma Evi´nde Bayram geçirmek zorunda kalan Sivas, Tekirdağ, İzmit, Ankara ve Adapazarı nüfusuna kayıtla vatandaşlar, kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

AMBULANSI İNCELEDİLER
Bayramın birinci gününde gerçekleşen ziyaretlerde, hemodiyalizde tedavi görenler ve hasta nakil merkezinde görev yapanlar da unutulmadı. Burada bulunan personelin bayramını kutlayan Çöpoğlu, bir süre önce merkeze kiralan ambulansları da inceledi. Kocaeli halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Çöpoğlu, yeni kiralanan ambulanslar hakkında bilgi aldı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, yeni araçlarla hizmeti artırdıklarını anlattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!