Keremcem Fuarı salladı

Kocaelililer, Büyükşehir Belediyesi`nin Kültür Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında Fuarda sahne alan yakışıklı oyuncunun şarkılarıyla coştu.

Kocaelililer, Büyükşehir Belediyesi´nin Kültür Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında Fuarda sahne alan yakışıklı oyuncunun şarkılarıyla coştu.

Genç kızların sevgilisi, yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Keremcem dün akşam Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında, Fuar alanında muhteşem bir konser verdi. Saat 22.30´da Güneş Sahnesi´nde sevenleriyle buluşan Keremcem´e gençler büyük ilgi gösterirken, konser alanında adım atacak yer kalmadı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan genç şarkıcı konser boyunca canlı performansıyla sevenlerini büyüledi.

BAŞKAN KONSERİ GENÇLERLE İZLEDİ
Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da gençlerin arasından izledi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra sahneye çıkarak Keremcem´e bir teşekkür plaketi ve 41 numaralı Kocaelispor forması hediye etti.

BU YAZ BİRLİKTE EĞLENECEĞİZ
Fuarın bu yıl çok farklı olacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Fuar süresince bir çok ünlü sanatçıyı gençlerimizle buluşturacağız, birlikte eğlenip, yazın keyfini birlikte çıkaracağız” dedi. Kocaelispor formasını alan yakışıklı oyuncu da “Böyle bir jest beklemiyordum. Tüm Kocaelispor camiasına teşekkür ederim” dedi.

Konser, genç sanatçının eski ve yeni şarkılarından oluşan muhteşem repertuarı ile geç saatlere kadar devam etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!