Kent asayişine motorize destek

Büyükşehir satın alacağı 23 motosikletten 18`ini Emniyet`e verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin asayişine yönelik önemli bir adım attı. Zabıta Daire Başkanlığı ile Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 23 adet motosikletin satın alım ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği söz konusu motosikletlerin 18 tanesi Emniyet Müdürlüğü´ne verilecek. 5 adet motosikleti de Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası kullanacak. Emniyet ve Trafik Zabıta ekipleri kentin huzuru ve asayişine yönelik devriye gezilerinde satın alınan yeni motosikletleri kullanacak.

İKİ FİRMA TEKLİF VERDİ
Öte yandan Büyükşehir 23 adet motosiklet alımı için dün bir ihale gerçekleştirdi. Zabıta Daire Başkanı Sadettin Özalay başkanlığında yapılan ihaleye 2 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklifi 192 bin 250 YTL ile  Z-Moto firması verirken, en yüksek teklif de 288 bin 042 YTL ile Ersin Ticaret´ten geldi.

İhaleyi alan firma iş tesliminden sonraki 30 takvim günü içinde motosikletleri Büyükşehir Belediyesi´ne teslim edecek.