Kefken yollarına Büyükşehir´den yaz bakımı

Beldenin Fatih ve Kapri Mahallelerinde asfalt ve parke çalışması yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sıcak yaz günlerinde Kocaelililerin adeta akın ettiği Kandıra sahillerindeki yol çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Köye Hizmet ve Makine İkmal Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Kocaelililerin rahat ve güvenli bir şekilde sahil şeridine ulaşabilmeleri için yollardaki asfalt ve bakım çalışmalarına büyük özen gösteriyor.

Ekipler geçtiğimiz hafta içinde Kefken Beldesi´ne bağlı Fatih ve Kapri mahallelerinde soğuk asfalt çalışması yaptı. Yazlıkçıların ve pansiyonların bulunduğu söz konusu iki mahallenin yolları yapılan çalışma ile pırıl pırıl  bir görüntüyü kavuştu. Çalışma ile her iki mahalleye
toplam 7 km soğuk asfalt döküldü.

ÇARŞIYA PARKE VE ÇEŞME
Öte yandan Köye Hizmet ve Makine ikmal Şube Müdürlüğü ekipleri Kefken Beldesi´nin ana caddesini de parke ile döşedi. Yapılan çalışma ile Beldenin en önemli caddesine 800 metre kare parke döşenmiş oldu. Ayrıca söz konusu alana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan bir de çeşme kondu.

MUHTAR´DAN YAKIN TAKİP
Büyükşehir çalışmalarını muhtar Rahmi Koç da yakından takip etti. Yaz aylarında Kefken´in adeta dolup taştığına dikkat çeken muhtar Koç, “Yaz aylarıyla birlikte beldemizin nüfusu iki katına ulaşıyor. Buraya sadece Kocaeli´nden değil Türkiye´nin birçok yerinden yerli turist geliyor. Büyükşehir Belediyesi de bunu dikkate alarak yollarımızı bakıma aldı. Yollarımız, çarşımız yapılan çalışma ile yenilendi” dedi. Muhtar Koç yapılan yol-parke ve çarşı içine konulan çeşme için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!