Kefken-Çamkonak arası da tamam

Çeşitli mahalleler arasında kalan toplam 60 km´lik yol asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın, Kocaeli`nin tüm köy yollarında başlattığı asfalt seferberliği sürüyor. Ekipler çalışmalarını 7 ilçede aynı anda yürütürken, Kandıra`daki ekipler daha çok sahil belde ve köylerine ulaşımı sağlayan yollarda yama ve asfalt çalışması yapıyor.

EKİPLER, SAKARYA İL SINIRINDA
Köye Hizmet Daire Başkanlığı, Kandıra bölgesindeki çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladı. Daha önce Sepetçi-Akçaova arasındaki 34 km ve Akçaova-Çal arasındaki 19 km`lik yolu elden geçiren ekipler, son olarak Kefken – Cebeci – Lahana – Tepemahalle – Babalı - Dikili - Ketenönü ve Çamkonak arasında kalan ve toplamda 60 km`yi bulan ara yollardaki çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca sahil bandını birbirine bağlayan Kerpe - Kumcağız - Doğanlar hattının bakım ve onarımını, Kurtyeri bağlantılı olarak ve Sakarya il sınırına kadar gerçekleştirdi.

85 BİN TON ASFALT
Kandıra`da görev yapan ekipler, henüz el sürülmemiş 440 km`lik yolda çalışmaya ise bugünden itibaren start veriyor. 7 ayrı noktadan başlatılacak çalışmaların da kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Köye Hizmet Daire Başkanlığı yetkilileri Kandıra bölgesine bugüne kadar 85 bin ton hazır sıcak asfaltın döküldüğünü de belirtti.

KÖYLÜLER MEMNUN
Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın başlattığı ve bir çok yerde tamamladığı asfalt seferberliği köylüleri son derece memnun etti. Uzun yıllar asfalt ve bakım yüzü görmeyen yollarının yenilenmesine sevinen köylüler yetkililere teşekkür etti. Bozuk yolların asfaltlanması yaz aylarında bölgeye akın eden yerli turistleri de memnun ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!