Kayıp kadının yakınları bulundu

Kaybolan kadını Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi sahiplenmişti

Kimsesizlerin barınma, beslenme ve tedavi ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi´nin sahip çıktığı Ayşe Yasmenova´nın yakınları bulundu. 49 yaşındaki kadın, Barınma Evi´ne gelen kuzenlerine teslim edildi.

KUZEN ZİYARETİNE GELMİŞ
Bir süre önce Körfez İlçesi´nde bulunan Ayşe Yasmenova, hafızasını kaybettiği için yakınlarını hatırlamayınca, Barınma Evi´ne yerleştirildi. Kıyafetleri yenilenip, yemek ve yatak ihtiyacı karşılanan kadın, daha sonra sağlık kontrolüne alındı. Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi yetkilileri kadına sahip çıkarken, yakınlarını araştırmaya başladı. Yapılan araştırma sonunda, kayıp kadının Kozluk Mahalle Muhtarı Aysel Karabıyık tarafından teşhis edildi. Kadının aynı mahallede oturan Gülseren Yıldırım´ın kuzeni olduğu belirlendi.

SEVİNÇLİ BULUŞMA
Barınma Evi´ne giden Gülseren Yıldırım, Bulgaristan´dan ziyaretine geldikten sonra kayıplara karışan kuzenini bulmanın sevinci ile duygusal anlar yaşadı. Talihsiz kadının geldiği Kocaeli´de yakınlarını bulmadan aniden rahatsızlanıp, vatandaşlar tarafından Devlet Hastanesi´ne kaldırıldığı, kendi isteği ile taburcu edildikten sonra hafızasını kaybettiği için yakınlarını hatırlayamadığı ve kaybolduğu belirlendi. Barınma Evi´nden kuzeni Ayşe Yasmenova´yı teslim alan Aysel Karabıyık, Büyükşehir Belediyesi´ne verdiği bu hizmet için teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!