Kavaklı sahili muhteşem olacak

Dev ihale bugün yapıldı, yeni sahil projesinde yok yok

Asrın en büyük depreminde yerle bir olan Gölcük`ün yaraları bir bir sarılıyor. Son 1 yıl içinde ilçenin önemli ihtiyaçları için çeşitli projelere start veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kavaklı sahilini yeniden bir cazibe merkezi haline getirmek için bugün önemli bir ihale gerçekleştirdi.

10 FİRMA KATILDI
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında yapılan Gölcük Kavaklı Sahil Düzenleme İşi ihalesine ilgi hayli yoğundu. 10 firmanın katıldığı ihalede, He-Ce İnşaat 3 trilyon 258 milyar 969 milyon lira ile en düşük, Kazanova İnşaat ise 7 trilyon 750 milyar lira teklif ile en yüksek fiyatı veren firmalar oldu.

PROJEDE NELER VAR?
İhale kapsamında, Kavaklı`dan İhsaniye sınırlarına kadar uzanan 81 bin metrekare alan üzerinde; marina, 2 adet çim futbol sahası, 1`er adet basketbol, voleybol ve kum voleybolu sahası, 2 adet balıkçı lokantası, kayık çekek yeri, 2 adet kafeterya ve çocuk oyun alanları bulunacak.

8 AYDA BİTECEK
Muhammen bedeli  4 trilyon 497 milyar lira olarak belirlenen ihalede çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 240 gün (8 ay) içinde tamamlanacak.

FİRMALAR  TEKLİFLER
He-Ce İnşaat  3 trilyon 258 milyar TL