Karşıyaka´dan Başkan´a hizmet teşekkürü

Beldeyi ziyaret eden Karaosmanoğlu, Büyükşehir yatırımlarını yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka Beldesi´ni ziyaret ederek, Büyükşehir yatırımlarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi´nin beldeye yönelik önemli yatırım ve hizmetleri olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, hizmetlerin bundan sonra da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti. Karşıyakalılar da yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

BAĞLANTI YOLUNU DENETLEDİ
Başkan Karaosmanoğlu´nun beldeye ziyareti sırasında kendisine Karşıyaka Belediye Başkanı Mustafa Çakır ve AK Parti Karşıya Belde Başkanı Mehmet Usta eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu Karşıyaka´da ilk olarak beldeyi Yuvacık ve Bahçecik´e bağlayacak olan alternatif yoldaki yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, yolun yenilenmesiyle Yuvacık Kalıcı Konutları´ndan başlayan ve Bahçecik Kalıcı Konutları´nda son bulan 3.5 kilometrelik yolun tamamen yenileneceğini ifade etti.

HİZMETE VATANDAŞ TEŞEKKÜRÜ
Karaosmanoğlu beldedeki ziyareti sırasında ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti. Karşıyakalıların yapılan hizmete teşekkür etmesi ile mutluluk yaşayan Karaosmanoğlu, “Biz tüm Kocaeli´mize hizmet için geldik. Üç yıldır tüm gücümüzle halkımıza en iyisini vermek için çalışıyoruz. Hizmetler bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecek” şeklinde konuştu.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Başkan Karaosmanoğlu Karşıyaka ziyareti sırasında ayrıca Bahçecik Körfez Mahallesi´nde oturan aile dostu Ahmet Tanta´nın evini ziyaret etti. Başkan ziyareti sırasında bir süredir rahatsız olan Tanta´ya ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!