Karşıyaka Kültür Merkezi yükseliyor

Belde sakinleri yakın bir zamanda modern bir tesise kavuşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ilçe ve beldelere kazandırdığı kültür merkezlerinin sayısı giderek artıyor. Çayırova`da hizmete giren, Bahçecik`te açılmayı bekleyen kültür merkezlerinin yapımı, Gölcük, Yarımca, Bekirpaşa ve Karşıyaka`da da büyük bir hızla devam ediyor.

ZEMİNİ TAMAM GİBİ
Temeli 30 Aralık 2005 tarihinde atılan Karşıyaka Kültür Merkezi`nde zemin katın betonu tamamlanmak üzere. Zemin artı bir kat olarak inşa edilen merkezin giriş katında iş yerleri, İSU ve İZGAZ büroları, birinci katta ise çok amaçlı salon bulunacak.

MODERN TESİS
Yapımı 150 günde tamamlanacak olan kültür merkezi, belde sakinlerinin önemli bir sıkıntısını ortadan kaldıracak. Sosyal etkinliklerini bu güne kadar Karşıyaka belediye hizmet binasının giriş katında bulunan 100 kişilik dar ve bakımsız salonda gerçekleştiren Karşıyakalılar, modern bir tesise kavuşmuş olacak.