Karşıyaka Fatih Caddesi asfaltlanmaya hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe, belde ve köylerde yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ekipler, Karşıyaka Beldesi´nde dört mahalleyi birbirine bağlayan Fatih Caddesi´nde alt yapı çalışmasını tamamlayarak, asfalta hazır hale getirdi.

2 BİN 400 METRE UZUNLUĞUNDA

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı´na bağlı ekipler, Karşıyaka Beldesi´nin D–130  bağlantısını sağlayan 2 bin 400 metre uzunluğunda, 14,5 metre genişliğindeki Fatih Caddesi´nde alt yapı çalışmasını tamamladı. Fatih Caddesi´nde asfalt atılması için kot düşürmek amaçlı kazı çalışmaları ardından 8 cm kalınlığında mıcır döşendi. Silindir ile ezilen yol asfaltlanmaya hazır hale geldi.

PAZAR KURULUYOR

Fatih Caddesi, Başiskele, Barbaros, Merkez ve Altınkent Mahallelerini de birbirine bağlayan ana arter konumunda olup, aynı zamanda Kalıcı Konutlara çıkan en işlek cadde durumunda. Karşıyaka´ da seyyar pazarın da kurulduğu cadde olan Fatih Caddesi asfaltlandığında beldenin tüm cadde ve sokakları pırıl pırıl olacak.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Karşıyaka Beldesi´ndeki vatandaşlar Fatih Caddesi´ndeki çalışmalar nedeniyle Büyükşehir´e teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemizin büyüklüğünü hissetmeye başladık. En çok kullandığımız yolumuz mıcır döküldüğü andan itibaren pırıl pırıl gözükmeye başladı. Asfaltlandığı ve kaldırımlarımız yapıldığı zaman gerçekten caddemiz mükemmel olacak. Ulaşımda nefes alacağız ”dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!