Kardeşlikle başladı, kardeşlikle bitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yöresel Kültürler Fuarı, fuar alanı Güneş Sahnesi etrafında düzenlenen Çankırı Yarenler Gecesi ile sona erdi. Bir hafta boyunca Kocaeli´nde yaşayan tüm hemşehri derneklerinin bir araya geldiği fuarda birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergilendi. Fuarın son gününe katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli´nin çok önemli bir kültürel zenginliğe sahip olduğunu söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Nereden gelirsek gelelim, hepimiz Kocaeliliyiz. Birlik ve beraberliğimize sahip çıktığımız sürece bizi kimse alt edemez” dedi.

YARENLER GECESİ´NDE
Başkan Karaosmanoğlu, Yöresel Kültürler Fuarı´nın son gününde düzenlenen Çankırı Yarenler Gecesi´ne konuk oldu. Yarenlerin yöresel oyunlarını izleyen Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca kendisine ikram edilen yiyeceklerden tattı.

MEKSİKALI DANSÇI İLE SOHBET
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Yöresel Kültürler Fuarı´na katılan illerin stantlarını gezdi. Erzurum standına gelen Başkan Karaosmanoğlu, burada fuara katılan Meksika Halk Dansları´nın bayan üyesi ile karşılaştı. Bayan dansçı ile sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diyarbakır standında ise Başkan Karaosmanoğlu´na ünlü Diyarbakır karpuzundan ikram edildi. Yöresel Kültürler Fuarı başladığı gibi renkli ve kardeşlik görüntüleriyle sona erdi.