Karayolları´na yeni bina

Büyükşehir, Perşembe Pazarı arkasındaki yere karşılık Karayolları´na bina yaptırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Pazarı arkasındaki yerini devraldığı Karayolları 14. Şube Şefliği`ne, Şehirler arası Terminal arkasındaki arazide bina yaptırıyor. Binanın ihalesi bugün Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirildi.

8 FİRMA TEKLİF VERDİ
Yeni bina için Encümen Salonu`nda gerçekleşen ihaleye toplam 8 firma katıldı. Komisyon başkanlığını Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın yaptığı ihalede Cey Surtaş İnşaat 1.1 milyon YTL ile en düşük, MGH Proje ise 2.8 milyon YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

İNCELENECEK
İhale komisyonu önümüzdeki günlerde verilen teklifleri tek tek inceleyecek. Yapılacak inceleme sonunda ekonomik ve teknik açıdan en avantajlı teklifi veren firma ile sözleşme imzalanacak. İhaleyi kazanan firma inşaatı, yer teslimi yapıldıktan sonraki 270 gün (9 ay) içinde tamamlayacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ