Karatecileri kabul eden Başkan Karaosmanoğlu: "Sizleri dünya şampiyonu olarak görmek istiyorum"

Minikler Türkiye Karate Şampiyonası`ndan 9 madalya ile dönen Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı`nı makamında kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gelecekte sizleri dünya şampiyonu olarak görmek ve yeni Haldun Alağaşlar`ın yetişmesini istiyorum” dedi.

9 MADALYA KAZANDILAR
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Selimoğlu, Büyükşehir Belediyesi Minikler Karate Takımı Antrenörleri Timur Doğan, Adnan Şamdan, İzzettin Göksu ve İbrahim Erçil ile şampiyona madalya kazanan sporcular Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. 9-11 Eylül 2004 tarihleri arasında Gümüşhane`de yapılan ve 45 ilden bin 800 sporcunun katıldığı Minikler Türkiye Karate Şampiyonası`nda ilimizi başarıyla temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate takımı 3 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya kazandı.

POTANSİYEL MEVCUT
Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Selimoğlu, “Kocaeli`de Uzakdoğu sporlarının alt yapısı mevcut. Ancak yeterli ilgiyi görmediği için, başarılı sporcularımız değişik iller ve kulüpler adına yarıştı. İlimizdeki potansiyeli göz önünde bulundurarak yeni bir yapılanma içine girdik. Karateye gönül vermiş başarılı hocalarımız ve birlikte pırıl pırıl gençlerimizle ilk kez ilimizi temsil ettik. Büyükşehir Belediyemiz`in gençlere ve geleceğe sahip çıkması neticesinde daha pek çok başarıya imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

AMATÖR SPORA DESTEK
Gümüşhane`de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası`nda başarılı olan sporcuları kutlayan başkan İbrahim Karaosmanoğlu da şu açıklamayı yaptı: “Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spora her türlü desteği vereceğiz. Sporcularımızın çok daha rahat imkanlarda çalışabilmesi için gerekli olan alt yapı tesislerini hizmete sunacağız. Salon gerekliyse salon yapacağız.” Karaosmanoğlu daha sonra madalya alan sporcuları tek tek kutlayarak, gelecekte onları dünya şampiyonu olarak görmek istediğini belirtti.
Gümüşhane`de yapılan Türkiye Minikler Karate Şampiyonası`nda dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

* ALTIN MADALYA
Taygun Akyıldız ( Kata )
Ali Kemal Şensoy  (+ 40 Kg)
Tuğba Yenen  (40 Kg)

* GÜMÜŞ MADALYA
Ali Toraman (35 Kg)

* BRONZ MADALYA
Furkan Yılmaz (45 Kg)
Ersin Karaçay (40 Kg)
Binnaz Yenen (30 Kg)
Asunur Yıldırımer (40 Kg)
Umut Özer (35 Kg)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!