Karaosmanoğlu`ndan balıkçılara “Rastgele”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ereğli Balık Hali`nin açılışı ve balık avlama sezonunu başlaması nedeniyle Ereğli`de gerçekleştirilen festivale eşi Behiye Karaosmanoğlu birlikte katıldı. Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet Ereğli sahiline vapurla geldi. Festivale Karaosmanoğlu`nun yanı sıra Kocaeli Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Karamürsel Kaymakamı İsmail Ak...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim  Karaosmanoğlu, Ereğli Balık Hali`nin açılışı ve balık avlama sezonunu başlaması nedeniyle Ereğli`de gerçekleştirilen festivale eşi Behiye Karaosmanoğlu birlikte katıldı. Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet Ereğli sahiline vapurla geldi. Festivale Karaosmanoğlu`nun yanı sıra Kocaeli Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Karamürsel  Kaymakamı İsmail Ak, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer, Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman ve  Hizmet İş Sendikası Başkanı Mustafa Taştekin katıldı.

BAŞKANDAN RASTGELE

Festivalin açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, özellikle Ereğli halkının büyük hayalinin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan başta Başbakan Tayyip Erdoğan, Kocaeli Valisi Erdal Ata olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti. Karaosmanoğlu, ayrıca balık sezonun başlaması nedeniyle de tüm balıkçılara “Rastgele” dedi.

Balığın her yerde yendiğini belirten Karaosmanoğlu, “Ancak, Ereğli`de balığın tadı bir başka olur. Zaten Ereğli balığın Marmara`daki merkezi. Yeni balık halimizle bu durumun çok daha güzel bir hale gelecek” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Mustafa Erengül de konuşmasında Ereğli`nin yeni balık haliyle önemli bir tesise kavuştuğunu söyledi. Erengül daha sonra katkılarından dolayı başkan Karaosmanoğlu`na bir teşekkür plaketi sundu.

SİNAN ÖZEN KONSERİ

Konuşmaların ardından iskelede kurulan platformda gece geç saatlerde Sinan Özen sahne alarak Ereğli halkını coşturdu. Festivalde ayrıca, Sami Yalçın,  Başak  ve Murat  Yaman adlı sanatçılar da sahne aldı.



 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!