Karaosmanoğlu projeleri anlattı

Aliyev`in özel davetlisi Karaosmanoğlu, devlet televizyonuna konuk oldu

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev´in özel davetlisi olarak bu ülkeye giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, devlet televizyonunda canlı yayına katıldı. Karaosmanoğlu canlı yayında Kocaeli genelinde yapılan projeleri değerlendirdi.

ÖZEL KONUK

Azerbaycan´da yapılan ve Türk dünyasının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya genellikle devlet başkanları, başbakanlar ve bakanlar düzeyinde katılım oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın da katıldığı toplantıya Aliyev´in özel davetlisi olarak giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün toplantılara özel konuk sıfatıyla katıldı. Karaosmanoğlu, “Türkiye- Azerbaycan Diasporası 1. Ortak Forumu” ile, Türkiye - Azerbaycan İşadamları Konseyi toplantısına da katıldı.

DEVLET TELEVİZYONUNDA

Azerbaycan Devlet Televizyonu Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nu canlı yayına aldı. Kısa sürede Kocaeli gibi bir sanayi devi kentin çevre sorunlarını çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının konu edildiği programda, Başkan Karaosmanoğlu yapılan çalışmaları ve yaşanan değişimi anlattı. Karaosmanoğlu, hayata geçirilen projeler sayesinde Kocaeli kentinin artık sadece sanayi ile değil, aynı zamanda doğal güzellik, turizm, spor etkinlikleri ve fuar merkezi olarak adından söz ettirmeye başladığını belirtti.

BUGÜN FOX TV´DE

Öte yandan FOX TV, bugün (Pazar) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları paket programda yayınlayacak. Hafta içinde Başkan Karaosmanoğlu ile röportaj yaparak, Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile Kocaeli´nin çağdaş bir yapıya kavuşturulmasını ekranlara taşıyacak olan FOX TV, yayınına saat 10.00´da başlayacak. Bir saat sürecek olan programda, Kocaeli kentinin değişim rüzgarları ekranlara taşınacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!