Karaosmanoğlu ‘iletişim´deydi

İletişim Fakültesi´ne konuk olan Başkan, ardından hasta yakın ve dostlarını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün gününün önemli bir bölümünü Kocaeli Üniversitesi`ne ayırdı. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Yengin`i makamında ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu daha sonra hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

ÖNCE REKTÖRLE BİRLİKTE
İlk olarak rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konu, kış ve ulaşım oldu. Rektör Komsuoğlu, Sibirya soğukları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Umuttepe`de yaşanan sıkıntıyı dile getirirken, Başkan Karaosmanoğlu ise muhtemel olumsuz gelişmeler için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Karaosmanoğlu, “Ekiplerimiz 24 saat boyunca Umuttepe yolunu açık tutmak için çalıştı. Ulaşımda aksama olmadı. Ancak yolun belirli noktalarında tipi nedeniyle vatandaşlarımız önünü göremediği için şarampole yuvarlandı” dedi.

RADYO Kİ`DE ROPÖRTAJ
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra İletişim Fakültesi Dekanlığı`na bir süre önce atanan Prof. Dr. Hülya Yengin`e konuk oldu. Kısa süren sohbetin ardından Yengin, başkana dekanlık binası içinde yer alan birimleri gezdirdi. Karaosmanoğlu sırasıyla KOÜ İletişim Fakültesi tarafından yayınlanan Geniş Açı Dergisi`ni inceledi, fakülte bünyesindeki Radyo Kİ`de öğrencilerin sorularına yanıt verdi, TV stüdyosu`nu görme imkanı buldu. Başkan Karaosmanoğlu gördüklerinden hayli etkilendiğini belirterek öğrencileri ve fakülte yöneticilerini çalışmalarından dolayı kutladı.

ANNESİ, DİKMEN, SEZGİN
Başkan Karaosmanoğlu vaktini daha sonra geçmiş olsun ziyaretlerine ayırdı. KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi`ne geçen Karaosmanoğlu, çeşitli birimlerde tedavi görmekte olan annesi Safiye Hanım, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen ve TV 41 Haber Müdür Vekili Ahmet Sezgin`i ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorarak moral verdi. Başkana bu ziyaretlerinde, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oğuz Özbay da eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!