Karamürsel´de 3 koldan çalışma

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçede köy ve belde yollarının asfaltlanmasına devam ediyor

Köy yollarına yatırım yapmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını 7 ayrı ilçede eş zamanlı olarak sürdürüyor. Ekipler, Karamürsel´e bağlı Pazarköy, Dereköy ve Ereğli´de yol açma çalışmaları tamamladı. Ardından da asfaltlama çalışmalarına başladı.

PAZARKÖY´DEN ALTERNATİF YOL
Fen İşleri Daire Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü ekiplerince, Karamürsel ilçesine bağlı Pazarköy´den Karapınar´a çıkan, Karapınar´dan da Akçat beldesine giden yolda yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Halen yolu genişleten ekipler, stabilize malzeme serimi işlemini yaptıktan sonra yola soğuk asfalt atacaklar.

DEREKÖY DE TAMAM
Karamürsel´e bağlı Dereköy´de bulunan Meslek Yüksek Okulu yolu da aynı şekilde genişletilerek stabilize yapıldı. Ardından da soğuk asfalt ile kaplanan güzergah, böylece eğitim öğretim dönemi başlamadan önce hazır hale geldi.

EREĞLİ´YE ASFALT
Bir başka çalışma ise Ereğli beldesinde gerçekleştiriliyor. Ereğli Sağlık Ocağı´nın bulunduğu yolda yürütülen çalışma da, Dereköy ve Pazarköy´deki çalışmaların bir benzeri. Genişletme çalışmalarının ardından asfaltlanma çalışmalarına başlanan yolun yeni hali ve temizliği, çevre sakinlerini fazlasıyla memnun ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!