Karamürsel Parkomat ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel`de cadde, meydan ve sakaklara konacak olan parkomatlar için ihale gerçekleştirdi.

İHALEYİ ÖZER NAKLİYAT KAZANDI
Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda gerçekleşen ihaleye Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`ın başkanlık ederken, ihaleye 5 iştirakçi katıldı.  İhale komisyonu iştirakçilerden gelen teklifleri tek tek ve titizlikle inceledi. Komisyon yaptığı değerlendirmenin ardından ihaleye 112 bin YTL ile en yüksek teklifi veren Özer Nakliyat firmasına parkomat ihalesini bıraktı.

7 NOKTADA UYGULANACAK
Karamürsel`de parkomat uygulaması Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı, İnönü Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Gazanfer Bilge Caddesi ve İlhan Çınar oto alanında 3 yıl süreyle uygulanacak.

6 NOLU MAKİNAYA ALICI ÇIKMADI
Öte yandan SEKA 6 Nolu Makine için de ihaleye çıkan Büyükşehir Belediyesi makineye talep çıkmaması üzerine söz konusu ihaleyi önümüzdeki bir tarihe erteledi.