Karamürsel doğalgaz temel atma töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu:

“Göstermelik işimiz olmaz”

Karamürsel`de doğalgaz dağıtım hatları temel atma töreninde konuşan ve vatandaşlardan biraz sabır ile zaman isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, göstermelik iş yapmadıklarını ve yapmayacaklarını söyledi.

Karamürsel`de düzenlenen doğalgaz dağıtım hatları temel atma töreni ile Plaj ve  Altınkemer Mesire Alanı proje tanıtım törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, çevre belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARAOSMANOĞLU SABIR İSTEDİ    

Törenin açılış konuşmasını yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, doğalgaza kavuşmalarına az kaldığını belirterek, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmada, göreve geldikten sonra altyapıya öncelik verdiklerini belirterek. “Göstermelik hiçbir işimiz olmayacak. Yap-boz dönemi artık geride kaldı. Doğalgaz da bu düşüncemizin bir parçası. Doğalgaz ve diğer alt yapı çalışmaları geçen yerlerde artık kalıcı asfaltlar veya parkeler döşeyeceğiz. Bunlar en az 30-40 yıllık olacak. Bunun için halkımızdan biraz sabır ve zaman istiyorum. Yapılacak olan fedakarlık neticesinde hep birlikte mutlu olacağız ” dedi.

Çevre bilincinin son yıllarda önem kazandığına da değinen Karaosmanoğlu, “Evsel ve Atıksu Arıtma tesislerimiz tamamen devreye sokacağız. Maliyetini yüksek olduğunu biliyoruz. Ancak, hiçbir fiyat insan sağlığından önemli değildir. Tüm kolektörlerimizi devreye sokarak körfezimi pırıl pırıl bir konuma getireceğiz ve sahillerimizde yüzeceğiz” şeklinde konuştu.

Karamürsel Belediyesi`nin 5 Haziran Dünya Çevre Gönü etkinlikleri kapsamında düzenlediği şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Protokol, hep birlikte doğalgazın temelini atarak, mesire alanını gezdi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!