Karahanoğlu´ndan Başkan´a veda

Donanma Komutanı, atandığı DKK´na gitmek için veda turlarına başladı

Yüksek Askeri Şura kararı doğrultusunda Deniz Kuvvetleri Komutanlığına atanan Donanma Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na veda ziyaretinde bulundu. Oramiral Karahanoğlu, Kocaeli`nden güzel anılarla ayrıldığını söyledi.

DONANMA`NIN ÖNEMİ
Yeni görevi öncesinde veda turlarına başlayan Donanma Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu, dün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu ve Genel Saekreter Münir Karaloğlu, Donanma Komutanı`nı belediye binasının kapısında karşıladı. Oramiral Karahanoğlu ve Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı`na atanan Oramiral Karahanoğlu`nu kutladı ve yeni görevinde başarılarının devamını diledi.
Kocaeli`nde 2003 yılından beri Donanma Komutanı olarak görev yapan Oramiral Karahanoğlu ise bu kentten güzel anılarla ayrıldığını belirtti. Oramiral Karahanoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

SAAT KULESİ HATIRASI
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu görüşmenin ardından Oramiral Karahanoğlu`na Kocaeli`nin sembolü olan saat kulesi maketini hediye etti.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına atanan Oramiral Yener Karahanoğlu, 1964 yılında Deniz Harp Okulundan mezun oldu, 2 yıllık ilave eğitimin ardından 1966da Donanmaya katıldı. 59 yaşındaki Yener Karahanoğlu, 2003ten bu yana Donanma Komutanı görevini yürütüyordu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!