Kapanönü´ne sahip çıkacağız

Başkan Karaosmanoğlu Kapanönü esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kapanönü esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, tarihi Kapanönü çarşısını aslına uygun hale getirmek için çalışma yapacaklarının müjdesini verdi.

“İZMİT`E ÖRNEK OLDUNUZ”
İzmit`in en eski alışveriş yerlerinden biri olan tarihi Kapanönü Çarşısı esnafı, bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu`nu kahvaltıda ağırladı. Çok sayıda esnaf ile İl Müftüsü Hikmet Kutlu`nun da hazır bulunduğu kahvaltıda konuşan Kapanönü Dernek Başkanı Osman Kuyu, Başkan Karaosmanoğlu`nun yaptığı hizmetlerle İzmit`e örnek olduğunu söyledi. Kuyu daha sonra Kapanönü`nde gerçekleştirmek istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“TARİHİ MEKANLARI GÜZELLEŞTİRMELİYİZ”
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise İzmit`in tarihi mekanı olan Kapanönü`nü korumak ve güzelleştirmenin herkesin görevi olduğunu ifade etti. Karaosmanoğlu, “Burası benim de eskiden beri çok sevdiğim bir yer. Dükkanları birbirine benzer hale getirmeliyiz. Çarşı esnafı ile birlikte ortak proje geliştirelim. Biz üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Kapanönü Çeşmesi`ni de aslına uygun hale getirmeliyiz” şeklinde konuştu.
Kısa süren sohbetin ardından kahvaltı programı, İl Müftüsü Hikmet Kutlu`nun yaptırdığı sofra duasının ardından sona erdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!