Kandıra´ya doğalgaz müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Kandıra`da sanayi esnafı ile buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Küçük Sanayi Sitesi´nde esnafları ziyaret edip, birlikte kahvaltı yaptı. Sohbet toplantısında yapılan hizmetleri anlatan Başkan Karaosmanoğlu, esnafın isteği üzerine, Kandıra´ya 2009 yılına kadar doğalgaz vermek için proje çalışmasını başlattıklarını söyledi.

SANAYİ ESNAFINDAN TEŞEKKÜR
Verdiği sözü tutarak Kandıra sanayi esnafı ile kahvaltıda buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, yapılan hizmetleri anlattı. Kandıra´nın yıllarca unutulduğunu, ilk kez hizmet almaya başlayadığını anlatan Karaosmanoğlu, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Kandıra Sanayi Sitesi Güzelleşme ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziyaettin İtler, sanayi sitesinin içindeki yolların altyapısıyla birlikte yapıldığı için bütün esnaflar adına Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

DOĞALGAZ MÜJDESİ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı konuşmada toplumun orta direğini esnafın oluşturduğunu belirterek, “Esnaf ayakta ise toplum iyidir. Biz buna dikkat ediyoruz. İş yapmak isteyenlerin önünü açıyoruz. Bu sanayi sitesi yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyordu. Önce altyapı dedik ve yaptık. Üst yapıyı da yaptık. Buraya müşteri gelmesi için sizin önünüzü açtık. Görevimizi yerine getirdik. Biz Kandıra´da şimdiki önceliğimizi iyi belirledik. Dere ıslahları, altyapı, su ve yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şimdiki hedefimiz doğalgaz. Başlattığımız projeile 2009 yılına kadar Kandıra´mıza doğalgaz getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

KÖYLER CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Kandıra´da Akçakoca Aroman yolunun yapıldığını, kültür sitesi, Pazar yeri, otogar ve katlı otopark binası yaptıklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, köylere çocuk oyun parkları yapma çalışmalarının devam ettiğini, hedeflerinin köyleri cazibe merkezi haline getirmek olduğunu söyledi. Bu amaçla köylerde planlama çalışmaları yaptıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, kentlerde yaşanan çarpık yapılaşma ve betonlaşmanın köylerde tekrarlanmaması için vatandaşı mağdur etmeden şimdiden önlem aldıklarını ifade ette.

OBEZ HASTASINA YARDIM SÖZÜ
Kahvaltı ve sohbet toplantısının ardından Kandıra´da esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, demir ustası Yaşar Demirdöven´den nacak satın aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, istek üzerine, Kandıra yolu girişinin yeniden yapılacağı sözünü verdi. Başkan Karaosmanoğlu, Akça ailesini ziyaret ederek, henüz 16 yaşında olmasına karşın 225 kiloya ulaşan oğulları lise öğrencisi Naci´ye tedavisi için yardım sözü verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!