Kandıra´nın ilk katlı otoparkını Büyükşehir yapacak

4 katlı otoparkın son iki katı iş yeri olarak kullanılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıllardır önemli yatırımlara hasret kalan Kandıra`nın çok önemli bir ihtiyacını daha gidermek için ilk somut adımı attı. İlçenin ilk katlı otoparkını hayata geçirecek projenin ihalesi, 25 Ağustos Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi`nde yapıldı.

EN DÜŞÜK TEKLİF KURTDAŞ`TAN
Akçakoca Mahallesi`nde, belediye binasının yakınında bulunan katlı otopark ihalesine, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş başkanlık etti. 7 firma temsilcisinin katıldığı ihalede en yüksek teklifi 1 milyon 950 bin YTL ile Ahmet Ağlak İnşaat, en düşük teklifi ise 1 milyon 386 bin YTL ile Ocak Kurtdaş İnşaat verdi.

70 ARAÇ KAPASİTELİ
Toplam 4 kattan meydana gelecek olan inşaatın ilk iki katı otopark olarak kullanılacak. Yer altında bulunması nedeniyle ilçenin aynı zamanda yer altındaki ilk otoparkı olacak alana, toplam 70 araç park yapabilecek. İnşaatın diğer iki katında 13 adet iş yeri ve toplantı salonu yer alacak. Teras katına ise 330 metrekarelik bir kafeterya inşa edilecek.

5 AYDA TAMAMLANACAK
İlçe merkezinde olması nedeniyle önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan otopark ve iş merkezinde çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 150 gün (5 ay) içinde tamamlanmış olacak.

FİRMALAR                              TEKLİFLERİ
Ocak Kurtdaş İnşaat              1 milyon 386 bin YTL
Rota İnşaat                              1 milyon 455 bin YTL
BL-MY İnşaat                           1 milyon 490 bin YTL
Biat İnşaat                                1 milyon 538 bin YTL
Es inşaat                                  1 milyon 594 bin YTL
Detay İnşaat                             1 milyon 596 bin YTL
Ahmet Ağlak İnşaat               1 milyon 950 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!