Kandıralılar´dan hizmete teşekkür

Büyükşehir´in ilçede gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu´na şükranlarını sundular

Kocaeli Kandıralılar Derneği`nin Otel Asya`da düzenlediği yemeğe katılan Kandıralılar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`na teşekkür etti. Karaosmanoğlu ise Karadeniz`in incisi olarak gördükleri Kandıra`da bundan sonra da önemli hizmetler gerçekleştireceklerini kaydetti.

“İNCİYİ DAHA DA PARLATACAĞIZ”
Yemekte konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra`ya büyük önem verdiğini söyledi. Kandıra`da 21 gün arayla iki önemli temel atma töreni gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Bir süre önce ilçenin önemli ihtiyacı olan Akçakoca Katlı Otoparkı ve Kültür Merkezi`nin temelini attık. Önceki gün de Kandıra`mızı Türkiye`ye açacak olan terminale ilk harcı döktük. Kandıra`ya olan hizmetlerimiz tabii ki bunlarla sınırlı kalmayacak. Biz inci olarak nitelendirdiğimiz Kandıramız`ın daha da parlaması için bundan sonra da elimizden geleni yapacağız” dedi.

“HİZMET EDENLERİ UNUTMAYIZ”
Dernek başkanı Erdal Baykara ise Kandıralıların Kandıra`ya hizmet edenleri kesinlikle unutmadıklarını söyledi. Baykara, Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra`ya hizmet edebilmek için “atılım hamlesi” başlattığına dikkat çekerek, Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür etti. Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren de Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını ve bu uyumun ilçeye olan hizmetlerle kendini gösterdiğini söyledi. Öğren, “Kandıra`ya çok büyük hizmetler gelmiştir ve gelmeye devam edecektir” dedi.

“İLÇENİN KADERİ DEĞİŞTİ”
Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan ise, Büyükşehir Belediyesi`nin sınırlarını genişlemesiyle birlikte Kandıra`nın da kaderinin değiştiğini kaydetti.
Bekirpaşa, Saraybahçe ve Kuruçeşme Belediye başkanlarının da hazır bulunduğu yemekte, konuklara ilçenin sembolleri arasında yer alan Kandıra yoğurdu hediye edildi. Dernek başkanı Erdal Baykara ayrıca Başkan Karaosmanoğlu ve Kaymakam Sarıcan`a ilçeye hizmet ve katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi sundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!