Kandıra Çerçili’ye modern futbol sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Çerçili Köyü’ne modern futbol sahası inşa ediyor

Kandıra Çerçili’ye modern futbol sahası

Spora ve sporcuya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geleceğin sporcularının yetişmesi ve vatandaşların spor alışkanlığı kazanabilmesi için tesisler inşa etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Kandıra ilçesi Çerçili Köyüne modern futbol sahası inşa ediliyor. Tesis inşası çalışmalarında sahanın zemin mıcırı serildi.

30 ÇARPI 50 M EBATLARINDA
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda sahanın etrafına 50 cm yüksekliğinde ve 40 cm genişliğinde betonarme duvar inşa edildi. Drenajı yapılan sahanın zemin için kullanılan mıcır serimi tamamlandı. Futbol sahası 30 çarpı 50 m ebatlarında olacak.

SAHANIN ETRAFINA TEL ÇİT
Bölge halkının yararlanacağı sahanın etrafına tel çit yapılacak. Çalışmalar kapsamında ekipler, saha etrafına yapılan beton duvar üzerine tel çit direklerini dikti. Ekipler çalışmalar doğrultusunda son olarak sahanın halısını serecek.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Çerçili sakinleri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği futbol sahası için çok memnun. Özellikle gençlerin kullanacağı tesisin spor yapmak isteyenlere imkan sağlayacağını ifade eden bölge halkı, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!