“Kaliteden ödün vermeyiz”

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Köseköy´de yapılan çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Köseköy Beldesi`nde, Belediye Başkanı Habip Sarman ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, hizmette kaliteye önem verdiklerini belirterek, “Bu konuda taviz vermeyiz” dedi.

VATANDAŞLA SOHBET
Kocaeli`nin her köşesinde sürdürülen çalışmaları yerinde denetlemeyi sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışmalardan oldukça memnun olduğunu belirtti. Kentin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Köseköy`de vatandaşlarla sohbet ederken, sabırlı olmalarını, kısa süre sonra çalışmaların tamamlanacağını dile getirdi.

ALTYAPININ ÖNEMİ
Doğalgaz çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, Köseköy Merkez Gaziler Mahallesi Kazımkarabekir ve Atatürk Caddesi`nde ki doğalgaz çalışmasının bitmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, artık alt yapının önemine değinerek gereken çalışmaların kaliteden ödün vermeden yapılmasını istedi. Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman Sarımeşe beldesiyle ilgili sınır sorununu yerinde Başkan Karaosmanoğluna iletti. Başkan Karaosmanoğlu sınır sorununun çözülmesini,  sıkıntının giderilmesini ifade etti.

SÜNNET ÇOCUKLARIYLA HATIRA RESMİ
Köseköy`de incelemelerini tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Köseköy Belediyesi tarafından 70 çocuğun sünnet şölenine katıldı. Köseköy Beldesi`nin Meşelik Parkı`nda yapılan etkinliğe katıldı. Sünnet çocuklarıyla hatıra resmi çektiren Karaosmanoğlu, çocuklara saat ve okul çantası seti dağıttı.