Kale´de muhteşem final

Eskihisar Kültür Günleri Tasavvuf Müziği Konseri ile sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin 12 Mayıs´ta Eskihisar Kalesi´nden başlattığı “Kale´de Buluşalım” etkinlikleri pazar akşamı gerçekleştirilen tasavvuf müziği konseri ile sona erdi. Gebzeli vatandaşlar 11 gün boyunca konser, konferans ve tiyatro gösterilerini ücretsiz izleme imkanı buldu. Yazın ilk günlerine damgasını vuran etkinlikler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.  Vatandaşların ilgisi nedeniyle Eskihisar Kültür Günleri´nin gelecek yıl daha kapsamlı şekilde yapılmasına karar verildi.

SEMAZENLER İLE ANLAM KAZANDI
Eskihisar Kalesi´ne hayat veren Büyükşehir etkinliklerinin sonuncusu ise dün akşam gerçekleştirildi. Şet Ahmet Hakkı Turabi yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri Gebzelililer için seslendirdi. Kasidelerin ve ilahilerin okunduğu konser semazenlerin muhteşem gösterisi ile daha da anlam kazandı.

HALKA TEŞEKKÜR
Program sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu şef Ahmet Hakkı Turabi´ye günün anısına çiçek verdi. Çöpoğlu, Eskihisar Kültür Günleri´ne büyük ilgi gösteren Gebzelilelere teşekkür ederek, etkinliklerin gelecek yıl daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!