Kağıtsporlu Voleybolcular 2. Lige kilitlendi

Büyükşehirli Voleybolcular, Play-Off maçları için Eskişehir`e gitti

2006-2007 sezonunda Voleybol Bayanlar 3. Ligi B grubunu ilk 4 sıra içinde tamamlayıp Play-Off maçları oynamaya hak kazanan Büyükşehir Kağıtspor, grup maçları için Eskişehir´e gitti. Temsilcimiz Kağıtspor, Eskişehir´den 2. lig takımı olarak dönmeyi hedefliyor.  

 

KURA ÇEKİMİ BU AKŞAM (PERŞEMBE)

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi maçlarının tamamlanmasının ardından gözler Play-Off maçlarına çevrildi. 3 gruptan ilk 4 sırayı alan takımların mücadele edeceği Play-Off liginde, Büyükşehir Kağıtspor 9-10-11 Mart tarihlerinde Eskişehir´de mücadele edecek. Eskişehir Öğretmen Evi´ne kampa giren Büyükşehir´in grubunda Ankara Numune Özcan, Bursa Coşkunöz ve Adana Bilfen Koleji takımları yer alıyor.  Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçlar sonrasında grupta ilk iki sırayı elde eden takımlar 2. lige yükselecek. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak 3 maçın programı bu akşam (Perşembe) çekilecek kura ile belli olacak. 

HEPSİ İNANIYOR

Eskişehir´e gitmeden önce Hasan Gemici Spor Salonunda buluşan Büyükşehir Kağıtspor takımını uğurlamaya gelen Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Durak sporculara güvendiğini belirterek, takımın Eskişehir´den istediği sonuçla döneceğine inandığını söyledi. Takım Koordinatörü Adem Durmuş, Kağıtsporlu voleybolcuların grupta bulunan tüm rakiplerini yenecek güçte olduğunu belirtip, gruptan 1. sırada çıkmak istediklerini ifade ederken, antrenör Asuman Nazıl ise Elif ve Merve´nin hafif sakatlıkları bulunmasına rağmen takımına güvendiğini belirtti. Eskişehir kafilesinde yer alan sporcular Kaptan Zehra, Merve, Hande, Elif, Biner, İrem, Ebru, Nalan, Kübra Kuzu, Kübra Türker, Duygu ve Burcu Eskişehir´den 2. lig takımı olarak deneceklerini belirterek, kendilerine güvendiklerini söyledi. Büyükşehir Kağıtsporlu Voleybolcuları Eskişehir´de Kocaelili taraftarların da desteklemesi bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!