Kağıtsporlu bayan halterciler şampiyonaya hazırlanıyor

Kulüp yönetimi sporcuları ziyaret ederek moral verdi

Türkiye Halter Şampiyonası, 2-4 Eylül 2005 tarihleri arasında Kocaeli`nde gerçekleştirilecek. SEKA 50. Yıl Spor Salonu`nda yapılacak olan şampiyonaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Takımı, 6 bayan halterciyle katılacak.

GÖZLEMENTEPE`DE ÇALIŞIYORLAR
Kağıtspor`un bayan haltercileri Aylin Taşdelen, Sibel Şimşek, Nurdan Karagöz, Aygül Alev Taşdelen, Seda Şimşek ve Veliha Varan, şampiyonaya Gölcük Gözlementepe`de hazırlanıyor. Gün boyunca salonda idman yapan halterciler, Halter Milli Takımı Antrenörü Nurcihan Gönül, antrenör sporcu Şule Şahbaz ve Kağıtspor Halter Branş Kaptanı Fikret Yıldız nezaretinde sürekli ağırlık üzerinde çalışıyor.

YÖNETİMDEN ZİYARET
Fahrettin Kandemir başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor yönetimi, bayan haltercileri antrenman yaptıkları tesislerde ziyaret ederek moral verdi. Haltercilere herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını soran yöneticiler antrenmanı bir süre izlerken, morallerin yerinde olması yüzleri güldürdü.

DERECEYE GİRENLER KATAR`A
Kağıtspor haltercileri, aynı zamanda Türkiye seçmeleri özelliğini taşıyan şampiyonaya bir üst sıklette girecek. Aylin Taşdelen 63, Sibel Şimşek 75, Nurdan Karagöz 48, Aygül Alev Taşdelen 58, Seda Şimşek 69, Veliha Varan da 53 kiloda podyuma çıkacak. İlimizde düzenlenecek şampiyonada dereceye giren sporcular, kasım ayında Katar`da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası`nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak. Büyükşehir Kağıtspor yöneticileri, başta Aylin Taşdelen ve Sibel Şimşek olmak üzere haltercilerden yeni rekorlar ve madalyalar bekliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!