Kağıtspor Voleybol´a iki yeni oyuncu

Büyükşehir, Duygu Cengiz ve Kübra Kuzu`yu renklerine bağladı

İlimizi Bayanlar Deplasmanlı 3. Voleybol Liginde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Lacivert Beyazlılar yeni sezon öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Duygu Cengiz ile Yeşilyurt Spor Kulübünden Kübra Kuzu´yu transfer etti.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR´DEN DUYGU
Kağıtspor ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Duygu Cengiz´i renklerine bağladı. 1.80 boyunda, 68 kilo ağırlığında olan Cengiz 1986 doğumlu. Voleybola İstanbul İdealtepespor´da başlayan genç oyuncu, 2 yıl Fenerbahçe Yıldız ve Gençler´de oynadıktan sonra Yeni Kandıraspor´a transfer oldu. Burada 1 yıl forma giyen Duygu, geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi forması altında mücadele etti ve bu sezon başı Büyükşehir Kağıtspor ile anlaşmaya vardı. Marmara Üniversitesi BESYO 4. sınıf öğrencisi olan Duygu Cengiz, transferinde halen Büyükşehir Kağıtspor forması giyen eski takım arkadaşı Elif Yaltıraklı´nın büyük rolü olduğunu belirterek, Büyükşehir Kağıtspor ile birlikte 2. lige yükselmeyi hedeflediğini söyledi. 

YEŞİLYURT´TAN KÜBRA
Bu sezon Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Takımının formasını giyecek bir başka yeni sporcu ise, Kübra Kuzu. 1.87 boyunda 70 kilo olan Kübra, Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünü kazanınca, İstanbul´dan ilimize geldi. İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübünde spor yaşamını sürdüren Kuzu, üniversite için ilimize gelince aynı zamanda voleybola devam etmek isteyerek Büyükşehir Kağıtspor formasını tercih etti. Voleybolda gelebileceği en iyi noktaya, Büyükşehir Kağıtspor forması altında gelmek istediğini belirten Kuzu, ilk olarak Kağıtspor forması altında bu sezon şampiyonluk yaşamayı arzuladığını söylüyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!